01/11/2011

*כשהארי פגש את הסלט -סירופ ג'ינג'ר-

...ולבעלה בכלל קוראים כריס

נפגשנו במקרה, הוקסמתי מהרגע הראשון. ההתלהבות היתה גדולה כך שראיתי חובה לרוץ ולספר לחבר'ה, אתם קוראי היקרים. הכיצד לא ידעתי שהוא כבר בן שלוש וחצי.. מדובר בבלוג אוכל משובח, דובר אנגלית, יליד שנת 2008 וכבר רץ. בעלת הבלוג כותבת הקדמה מחוייכת שעוסקת בעיקר בבעלה ששמו בכלל כריס
לעומתה, כריס יגיע למרכול השכונתי רק בכדי לרכוש 'פיצה קפואה' או גלידה ארוזה בדמות סנדוויצ'ים קטנים. הוא מעולם לא החזיק בידו סכין שף או ספר בישול
והיא, מנהלת בלוג אוכל לתפארה. הבלוג מתמחה בצילומי שוק ואוכל עונתי על בסיס קבוע. התוצרת היומית שנרכשה פרוסה על עץ חום ונאה. הגברת מעידה על עצמה שהיא איננה בשלנית או צלמת אוכל בהכשרתה אך התיעוד המצולם שלה, הן את השווקים והן מתכונים שהיא מכינה מהתוצרת היומית שנרכשה בשוק מצויינים

מה אהבתי בבלוג 
דף הבית וכל דפי הבלוג נוחים לצפייה וניווט ונעימים למראה*
שם הבלוג מצויין *
העיצוב של הבלוג על רקע לבן נותן במה למזון, לתוצרת השוק הצבעונית כל כך במילא*
הבלוג כולל קטגוריות לפי נושאים, לא הולכים לאיבוד*
הבלוג כולל ארכיב נוח לניווט*
המתכונים מעוררי תיאבון*
הבישול הוא עונתי *
בבלוג רשימת פוסטים אחרונים כולל פוסטים שנצפו יותר*
הבלוג כולל רשימת בלוגים אחרים מומלצים*
הצילום בבלוג מקצועי*
רעיון הבלוג מקורי*
אין פרסומות ובכלל הצניעות שולטת *
המתכונים בחלקם מקוריים וכולם מעניינים*
הבלוג מתובל בהומור - תבלין מצויין *
המתכונים רהוטים וכתובים באופן מקצועי*
:המתכונים כוללים את ציון מקורות המתכון, כולל קישורים*
אם זה ספר/מגזין/מקור אחר/עצמי
הנה מתכון לדוגמא מתוך הבלוג- מקורו של המתכון במגזין גורמה האמריקאי

http://whenharrymetsalad.com/2011/04/03/ginger-syrup-what-to-do-with-it/מקור
סירופ ג'ינג'ר
:החומרים
ארבע מאות וחמישים גרם ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ
חמש כוסות מים
כוס וחצי סוכר לבן
רבע כפית מלח
:ההכנה
.לשים את הג'ינג'ר והמים בסיר גדול, להביא לרתיחה על להבה בינונית
.לבשל בסיר החצי מכוסה במשך כ- 45 דקות
.להסיר מהלהבה, לכסות ולהניח למשך 20 דקות
.למעוך ולהעביר את הג'ינג'ר והמים דרך מסננת
.את הנוזלים המסוננים להחזיר לסיר ולהוסיף את הסוכר והמלח
.לחמם עד להמסת הסוכר
.לצנן לחלוטין. לאחסן
-
.הסירופ מתאים כבסיס למשקאות שונים בתוספת וגיוון
.תה, מים, לימון ואלכוהול
-
ובגלל התרד והביצה הזו נכנסתי למטבח ! ,לאכול משהו

No comments:

assets Creative Commons License