?טיפ- מטבח : הלימונדה הטובה ביותר
קנזי, עורכת אתר (בלוג) האוכל פוד52 מדגימה כיצד להכין בבית לימונדה משובחת. הטיפ שלה הוא לטפל בלימונים לפני סחיטתם למיץ על מנת להפיק מהם כמות גדולה יותר של מיץ לימון
טרם נוסה אצלנו בבית. זה מעניין והטעם מסקרן. בקערה מעסים את הלימונים בסוכר זהוב, מגלגלים קלות על משטח עבודה (כמו מסאג') ואז חוצים וסוחטים. לסוכר הזהוב המבושם (דמיינו את הריח !) מוסיפים מים, מערבבים להמסה ואז מוסיפים למיץ הלימון
!זהו, הלימונדה מוכנה
מקור והכתבה המלאה - כאן
The Best Lemonade You've Ever Had
No comments:
Post a Comment