02/04/2020

רק דברים טובים - 2.4.2020

רק דברים טובים ליום חמישי 2.4.2020
כשפוקצ'ה פוגשת אומנות
.טרנד חדש באינסטגרם - אפיית פוקצ'ות ולחמים מקושטים בירקות
VineyardBaker האינסטגרם [קישור] של 
"Putting the Art in Artisan Breads"
.הנה דוגמה נוספת
.פה תקבלו השראה - קולקציית פוקצ'ות צבעוניות [קישור] מכל העולם
.מה שמים על הבצק?- בעקרון מה שתרצו וגם פרוסות עגבנייה, פלפל אדום, בצל ירוק ותבלינים טריים

מקור הצילום
Dorie Greenspan  האינסטגרם של דורי[קישור] ם
מקור
Bird Note
רוצים לשמוע ציוץ ציפורים מהכורסה בבית? הירשמו לאתר הציפורים ותקבלו נייוזלטר מקסים בתכיפות טובה. כאן
פייסבוק
מקור הצילום
?הכול דבש

הרשת העולמית מדווחת שאנשים חזרו לאפות לחמים בבית. הנה הצעה לחמאת דבש שתוכלו למרוח על הלחם הטרי
.הכמויות כפי שנתנו באתר הומרו לכמות ביתית שגם אותה אפשר לחלק בחצי



מאתים עשרים וחמישה (225) גרם חמאה רכה לא מלוחה

שמונים ושבעה (87) גרם דבש נוזלי
שני גרם מלח
.לערבב הכול בקערה במזלג/בכף/במעבד מזון

לגדל בבית 14 מיני ירק ותבלינים משאריות
.ג'ינג'ר, בצל ירוק, שום, תפוחי אדמה, גזר, חסה, כרישה וסלרי
.צמחי תבלין - ריחן, מנטה, רוזמרין, אורגנו, מרווה וטימין
*טרם נוסה אצלנו*


פריטים שסרגתי לאחרונה
המבורגר - סורגים כל 'מרכיב' בנפרד, מניחים בשכבות ומחברים הכול בחוט במרכז בתך בלתי נראה. המנה מורכבת מחצי לחמנייה כבסיס, מעל פרוסת חסה, 'קציצה', פרוסת גבינת צהובה, פרוסת עגבנייה וחצי לחמנייה נוספת מעל ויש גם שומשום רקום (לא האמנתי שארקום שומשום..). פריטי המילוי הורכבו באלתור רב משאריות חוטים, כולן מכותנה טהורה. אחייניתי קיבלה את ההמבורגר ליום הולדתה. רוצים ללמוד להכין? כתבו לי



ביצת עין על טוסט - סורגים את החלמון וממלאים אותו בחומר מילוי אקרילי, סורגים חלבון (אפשר ליצור שוליים שרופים..). סורגים שתי חלקים כפרוסות לחם וממלאים במעט מילוי אקרילי ליצירת נפח. מחברים הכל במרכז


:שלחו לי במייל
להאט, להתחבר למציאות, לבלות יותר עם הילדים, לתכנן את העתיד הטוב, ליצור, ללמוד משהו חדש, לנוח ולהיטען מחדש, לדאוג לעצמנו, לבריאותנו 
....לנסות מתכונים חדשים

No comments:

assets Creative Commons License