סודות מהמזווה
? מה חובה להחזיק במזווה? ממה תרכיבו ארוחה זריזה למשפחה לחברים או לחגיגה זוגית
קבלו טיפים למספר קיצורי דרך טעימים מהטופ שפים שמגלים כיצד ניתן להפתיע עם מרכיבים כגון - שמן זית, פחית עגבניות וצינצנת אנשובי קטנטנה אך איכותית
מארק ביטמן
.קופסת שימורים: עגבניות ,לשימוש במגוון מנות פסטה
.קרטון: ביצים, להכנת מגוון מנות פריטטה (ארוחה במחבת) -לאכול חם וטרי או גם מאוחר יותר
.בקבוק: שמן זית, חומץ שרי ורוטב סויה. אלו מרכיבי בסיס להכנת מגוון מנות אוכל טעימות
.צינצנת: אנשובי -שילוב של אנשובי ופלפלי פיקולו תקבלו מנות פתיח מעוררות תאבון
.טיפ: אוכל מתוצרת ביתית משמח אנשים
מייקל פסילקיס
שף ובעלים של המסעדה הניו יורקית
Anthos
קופסת שימורים: גרגירי חומוס, להכין ממרח חומוס. מייקל מציע לרוקן תכולת קופסת חומוס לתוך מעבד מזון, להוסיף מעט שום בתוספת מה שיש בבית כגון -עגבניות מיובשות/תבלינים טריים/תיבול יבש. לסיים בתיבול מלח ופלפל והופ ! יש לכם חומוס
.קרטון:ביצים, להכנת אומלט גדול המוגש לצד צ'יפס ועגבניות. מנה המזכירה לשף את בית אימו היווניה
.בקבוק: שמפניה, כי כולם אוהבים שמפניה
.צינצנת: פלפלים בתחמיץ, ארטישוקים ופטריות. השף מייעץ להחזיק מוצרי איכות שיענגו את הסועדים
.טיפ:היו פחות רשמיים, תנו לאורחים הרגשה נינוחה