13 October 2009

* October 14 עוגיות מקרונס-המתכון

מקרונס


עוגיות מקרונס-המתכון לכ- 15 עוגיות
חלק א' - נא לחצו כאן לקבלת טיפים קודמים שלי להכנת מקרונס

תשעים גרם חלבונים -מ 3 ביצים לערך-בטמפרטורת החדר-יש להשאירם 3 ימים במטבח ולא בקרור לפני השימוש
שלושים גרם סוכר לבן
מאתיים גרם אבקת סוכר
מאה ועשרה גרם שקדים מולבנים
שתי כפיות אבקת נס קפה

http://www.italianfoodforever.comמתכון מוצלח על פי

בתמונה: קצף הביצים מוכן ומורכב מחלבונים מיושנים וסוכר.הקצף מוצק

 
בתמונה: שקית זילוף חד פעמית עם צנטר חלק-לא משונן בגודל 6 מ"מ, מימין הקערה עם השקדים-סוכר-קפה, לאחר הסינון
בתמונה: יש להעביר את הקצף לקערה גדולה, כך ייקל לקפל פנימה את תערובת השקדים-סוכר המנופים 

2 comments:

Hatuli said...

תודה על המתכון והטיפים!
אני חוששת שיש לך טעות ברשימת החומרים. כתבת פעמיים אבקת סוכר, וחסרה אבקת השקדים לא?

Chanit Harel said...

סליחה ותודה גדולה, .תוקן
פרטים ותמונות נוספות בהמשך
יום טוב :)

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License