קוראים לה טיגיריס ויש לה בלוג אוכל מעניין במיוחד. גיליתי את הבלוג שלה במוצאי יום כיפור ונהייתי רעבה עוד יותר. טיגריס הבלונדה חיה עם מ' בן זוגה ושני חתולים בורמזיים. היא ובן זוגה עוסקים ביום יום באירועי מוזיקה אלקטרונית
מחצית השנה חי הזוג בניו יורק, במחצית השנה השניה הם עושים את חייהם בבית חווה כפרי במקום אחר. טיגריס מבשלת בעיקר עם מרכיבים טריים ואורגניים הגדלים באזור הסמוך לבית. בנוסף היא דואגת לתזונה עונתית ותומכת באיכרים מקומיים בעלי זיקה להתחשבות בסביבת הגידול, העובדים ובחירת המזון שהם צורכים
טיגריס היא בלוגרית אוכל החל משנת 2009. כתבה עד כה עשרות רבות של פוסטים מצויינים (בשני בלוגים נפרדים) בכלל, אל תכנסו לבלוג שלה רעבים. פשטות זה טוב
חומרי גלם טריים, שלבי הבישול/ההכנה ועד המוצר המוגמר בצינצנת החמוצים/הכבושים או הריבה. השפע, הצבעים העזים עושים יופי של עבודה. לטיגריס מודעות לאורך חיים בריא, היא משתדלת עד כמה שניתן לגדל את מה שהיא ומ' שלה צורכים או לדעת מי עושה את זה עבורם. ציטוט
I eat real food
I drink raw milk
Bread is my savior
וכן, הגברת צמחונית. טיגריס מקבלת השראה מהיסטוריית המזון, מתכונים עתיקים, דרכי שימור וכבישה מסורתיים. היא מלמדת להכין צ'טני, רוטב צ'ילי חריף אש וגם אריסה. ראו את צינצנת האריסה שלה
מקור הצילום והמתכון המלא : כאן
בלוג הכבושים כולל מתכונים מהירי הכנה (יחסית) לחמוצים,שימורים לא מתוקים, מוצרי חלב משומרים, סלסלות, צ'יטני. עם שימת דגש על שימור מוצרים עונתיים עם מיטב הפרי והירק על מנת להינות ממנו לאורך כל ימות השנה
.הפוסטים מתעדים ונוצרים טעמים וימים רבים במטבח הביתי
בלוג הריבות כולל מיני ריבות, ריבות ג'לי (ריבות חלקות ללא חתיכות פרי בתוכן), סירופים ושימורים מתוקים נוספים
!בלוגי אוכל שהם חגיגה אמיתית
בלוג הריבות של טיגריס tigress in a jam
No comments:
Post a Comment