לחם התפוחים הזה עשיר במרכיבים טעימים , קל הכנה וטעים במיוחד כשהוא חמים, ממש בתום האפייה. אפשר לאכול את הלחם כפי שהוא או למרוח פרוסה בחמאה או מרמלדה טובה
הלחם מוכן בקלות על ידי שימוש בשתי קערות בלבד - אחת למרכיבים היבשים והשניה למרכיבים הרטובים. על ידי ערבוב ידני ואיחוד שתי התערובות, מתקבלת תערובת העוגה. הלחם נאפה כשעה בתנור, הוא גבוה, ריחני ומרשים
?מה יש בלחם התפוחים שלנו
קמח מלא, קמח לבן רגיל, שיבולת שועל (שלמה- לא זו מהירת הכנה), סירופ מייפל אמיתי, קינמון, ציפורן, חלב.. וכמובן- שני תפוחי עץ. בצילומים שלי, אתם רואים תפוחים מכל מיני סוגים, למתכון לחם התפוחים הזה, השתמשתי בשני תפוחי גרני סמיט ירוקים, פריכים וטעימים. התפוחים קולפו, נחצו ונחתכו לקוביות קטנות
לחם תפוחים
המתכון מעובד מהספר "אובנלי" (כשם המאפייה הניו יורקית) ויצא לאור השנה. המתכון פורסם ברשת גם באתר פוד רפבליק ונוספים. במקור, יש לזרות על הלחם לפני האפייה, ציפוי מלוח. הרכב הציפוי: 15 גרם חמאה, חצי כוס פירורי לחם יבשים וחצי כפית מלח
הכמות: כיכר אחת
:מרכיבים
הלחם מוכן בקלות על ידי שימוש בשתי קערות בלבד - אחת למרכיבים היבשים והשניה למרכיבים הרטובים. על ידי ערבוב ידני ואיחוד שתי התערובות, מתקבלת תערובת העוגה. הלחם נאפה כשעה בתנור, הוא גבוה, ריחני ומרשים
?מה יש בלחם התפוחים שלנו
קמח מלא, קמח לבן רגיל, שיבולת שועל (שלמה- לא זו מהירת הכנה), סירופ מייפל אמיתי, קינמון, ציפורן, חלב.. וכמובן- שני תפוחי עץ. בצילומים שלי, אתם רואים תפוחים מכל מיני סוגים, למתכון לחם התפוחים הזה, השתמשתי בשני תפוחי גרני סמיט ירוקים, פריכים וטעימים. התפוחים קולפו, נחצו ונחתכו לקוביות קטנות
לחם תפוחים
המתכון מעובד מהספר "אובנלי" (כשם המאפייה הניו יורקית) ויצא לאור השנה. המתכון פורסם ברשת גם באתר פוד רפבליק ונוספים. במקור, יש לזרות על הלחם לפני האפייה, ציפוי מלוח. הרכב הציפוי: 15 גרם חמאה, חצי כוס פירורי לחם יבשים וחצי כפית מלח
הכמות: כיכר אחת
:מרכיבים