עוגיה איטלקית קטנה ונפלאה
עוגיות היין האיטלקיות הללו פופולריות בעיקר בדרום ומרכז איטליה. זוהי הגירסא המתוקה לעוגיות הטבעת שלעיתים מתובלות באניס. כמובן שניתן להוסיף אניס לטעמכם
העוגיה האיטלקית הזו קלה מאוד להכנה, אינה מכילה ביצים או שומן מוצק והיא פריכה, ממש כמו עוגיות עבאדי אך קטנות יותר, עדינות ומתוקות
עוגיות בנוסח איטלקי
מרכיבים:שלוש כוסות קמח רגיל = 420 גרם
כפית אבקת אפיה = 4 גרם
שלושת רבע כוס סוכר לבן = 150 גרם
חצי כוס + 2 כפות יין לבן יבש -או יין לבן אחר לבחירתכם. אני אוהבת להשתמש ביין מסוג מוסקט
חצי כוס + 1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
לחמם תנור אפייה לחום של 190 מעלות.
בקערת המיקסר או ידנית לערבב: קמח+אבקת אפיה +סוכר.
להוסיף, שמן זית ויין, ללוש דקות ספורות, יתקבל בצק רך ולא דביק.
ליטול פיסות קטנות בגודל אגוז לגלגל לרצועות דקות לסגור לטבעת.
להניח עוגיות במרחקים על תבנית האפיה.
לאפות 10-13 דקות עד שזהובות.
מתקבלות כ- 75 עוגיות פריכות.
לשמור בצינצנת אטומה
העוגיה האיטלקית הזו קלה מאוד להכנה, אינה מכילה ביצים או שומן מוצק והיא פריכה, ממש כמו עוגיות עבאדי אך קטנות יותר, עדינות ומתוקות
עוגיות בנוסח איטלקי
מרכיבים:שלוש כוסות קמח רגיל = 420 גרם
כפית אבקת אפיה = 4 גרם
שלושת רבע כוס סוכר לבן = 150 גרם
חצי כוס + 2 כפות יין לבן יבש -או יין לבן אחר לבחירתכם. אני אוהבת להשתמש ביין מסוג מוסקט
חצי כוס + 1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
לחמם תנור אפייה לחום של 190 מעלות.
בקערת המיקסר או ידנית לערבב: קמח+אבקת אפיה +סוכר.
להוסיף, שמן זית ויין, ללוש דקות ספורות, יתקבל בצק רך ולא דביק.
ליטול פיסות קטנות בגודל אגוז לגלגל לרצועות דקות לסגור לטבעת.
להניח עוגיות במרחקים על תבנית האפיה.
לאפות 10-13 דקות עד שזהובות.
מתקבלות כ- 75 עוגיות פריכות.
לשמור בצינצנת אטומה
חניתה הראל ©כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות.עולם קולינרי עשיר המוגש לכם בעברית
No comments:
Post a Comment