~~~~~~עוגיות קוקוס שיבולת שועל ~~~~~
הדובי שנסרג מזמן שומר היטב על העוגיות שנאפו רק אתמול. עוגיות פריכות וטעימות, אמא חובבת אותם במיוחד. יוצרים כדורי בצק, מניחים במרחקים בתבנית גדולה, העוגיות מתפשטות בזמן האפייה. ערבבתי את העוגיות שלי בקערה עם מזלג/כף, אין צורך להפעיל מיקסר. העוגיות במתיקות עדינה . כול העוגיות יאפו בדקות ובשני סבבים
הדובי שנסרג מזמן שומר היטב על העוגיות שנאפו רק אתמול. עוגיות פריכות וטעימות, אמא חובבת אותם במיוחד. יוצרים כדורי בצק, מניחים במרחקים בתבנית גדולה, העוגיות מתפשטות בזמן האפייה. ערבבתי את העוגיות שלי בקערה עם מזלג/כף, אין צורך להפעיל מיקסר. העוגיות במתיקות עדינה . כול העוגיות יאפו בדקות ובשני סבבים
עוגיות קוקוס שיבולת שועל
ל- 30 עוגיות
חצי כוס קמח לבן רגיל, מנופה
חצי כפית אבקת אפיה, מנופה
חצי כפית מלח דק
רבע כפית אבקת סודה לשתייה, מנופה
70 גרם חמאה, רכה
140 גרם סוכר לבן = כ 3/4 כוס פחות כף
1 ביצה
כפית תמצית וניל טובה
כוס ורבע שיבולת שועל דקה להכנה מהירה (מהקופסה)= 120 גרם
חצי כוס קוקוס = 40 גרם
-
תבנית שטוחה וגדולה של התנור מרופדת בנייר אפייה.
-
לחמם תנור אפייה לחום בינוני גבוה 190 מעלות.
בקערה מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה.
בקערה בינונית נפרדת להקרים את החמאה והסוכר.
להוסיף לקערה את הביצה, לערבב.
להוסיף לקערה ולבחוש אחרי כל תוספת- את תערובת הקמח, וניל, שיבולת שועל ולבסוף את הקוקוס.
בידיים לחות ליצור בכמות של ככף 30 כדורים שווים בגודלם.
לסדר 15 עוגיות בתבנית במרחקים.
לאפות את העוגיות במרכז התנור החם עד שהעוגיות מזהיבות היטב כ 13 דקות.
להעביר לרשת לצינון.
לאפות את מחצית השנייה של העוגיות באותו האופן.
לאחסן בצנצנת אטומה.
חצי כוס קמח לבן רגיל, מנופה
חצי כפית אבקת אפיה, מנופה
חצי כפית מלח דק
רבע כפית אבקת סודה לשתייה, מנופה
70 גרם חמאה, רכה
140 גרם סוכר לבן = כ 3/4 כוס פחות כף
1 ביצה
כפית תמצית וניל טובה
כוס ורבע שיבולת שועל דקה להכנה מהירה (מהקופסה)= 120 גרם
חצי כוס קוקוס = 40 גרם
-
תבנית שטוחה וגדולה של התנור מרופדת בנייר אפייה.
-
לחמם תנור אפייה לחום בינוני גבוה 190 מעלות.
בקערה מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה.
בקערה בינונית נפרדת להקרים את החמאה והסוכר.
להוסיף לקערה את הביצה, לערבב.
להוסיף לקערה ולבחוש אחרי כל תוספת- את תערובת הקמח, וניל, שיבולת שועל ולבסוף את הקוקוס.
בידיים לחות ליצור בכמות של ככף 30 כדורים שווים בגודלם.
לסדר 15 עוגיות בתבנית במרחקים.
לאפות את העוגיות במרכז התנור החם עד שהעוגיות מזהיבות היטב כ 13 דקות.
להעביר לרשת לצינון.
לאפות את מחצית השנייה של העוגיות באותו האופן.
לאחסן בצנצנת אטומה.
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2020
קונדיטורית בלימוד עצמי, מטעמים הום-מייד: ריבות, רטבים, ממרחים, כבושים ,מתנות מהמטבח, קרושה וכתיבת תוכן איכותי
אנו גם כאן:
https://www.facebook.com/lemongingerBlog
No comments:
Post a Comment