עוגיות אנגליות
~~עוגיות אנגליות~~
:החומרים
מאתיים (200) גרם חמאה רכה
זסט מתפוז או שניים
מאה (100) גרם אבקת סוכר
חלמון
שלוש כפיות תמצית וניל
שלושים (30) מ"ל רום אמיתי ומשובח
מאה עשרים (120) גרם פיסטוקים קצוצים או שקדים קצוצים
שלוש מאות(300) גרם קמח מיוחד ללחם מנופה
מאתיים (200) גרם חמאה רכה
זסט מתפוז או שניים
מאה (100) גרם אבקת סוכר
חלמון
שלוש כפיות תמצית וניל
שלושים (30) מ"ל רום אמיתי ומשובח
מאה עשרים (120) גרם פיסטוקים קצוצים או שקדים קצוצים
שלוש מאות(300) גרם קמח מיוחד ללחם מנופה
חצי כפית אבקת אפיה מנופה
ההכנה
לטרוף חמאה, קליפת תפוז וסוכר. להוסיף חלמון, וניל ורום
ההכנה
לטרוף חמאה, קליפת תפוז וסוכר. להוסיף חלמון, וניל ורום
.להוסיף שקדים או פיסטוקים קצוצים
.להוסיף את הקמח המעורב עם אבקת אפיה
.ליצור כדורים במשקל של 20 גרם כל אחד. להניח בתבנית אפיה במרחקים
.לאפות בחום של 160 מעלות משך 30 דקות
לאבק את העוגיות באבקת סוכר בעודן חמות
לאבק את העוגיות באבקת סוכר בעודן חמות
.לצנן על רשת ולאחסן בכלי אטום
עוגת לימון הפוכה הפתעה טעימה - המתכון - שמתי חצי כוס סוכר דמררה ללימון ואפיתי עוד כ-10 דקות, נוצר רוטב לימון מתוק ועוגה טעימה
No comments:
Post a Comment