~~"עוגת בננה שוקולד - לחם ארז~~
עוגת בננה-שוקולד
לחם ארז" שף קונדיטור רותה טניזר"
המתכון התפרסם במגזין הזה גליון אפריל 2001 ע"מ 63-64
!העוגה בעלת מתיקות עדינה, קלה להכנה וטעימה
ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 35 ס"מ
החומרים
מאה וחמישים גרם חמאה רכה
כוס סוכר לבן
ארבע ביצים
שתיים וחצי כוסות קמח לבן רגיל
רבע כפית קינמון
חצי כפית סודה לשתייה מנופה
חצי כפית אבקת אפייה מנופה
כוס וחצי רסק מבננות צהובות -שמתי 3 בננות מרוסקות במזלג
חצי כוס שוקולד צ´יפס, אני שמתי כ-80 גרם שוקולד חלב קצוץ
ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
במיקסר מקציפים את החמאה עם סוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת קרמית.
בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבלים כ-2 דקות ומוסיפים בננה ושוקולד
יוצקים את התערובת לתבניות משומנות ואופים כ-35 דקות (40 דקות) או עד למבחן הקיסם הערה : את השוקולד ערבבתי קודם עם קמח
לחם ארז" שף קונדיטור רותה טניזר"
המתכון התפרסם במגזין הזה גליון אפריל 2001 ע"מ 63-64
!העוגה בעלת מתיקות עדינה, קלה להכנה וטעימה
ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 35 ס"מ
החומרים
מאה וחמישים גרם חמאה רכה
כוס סוכר לבן
ארבע ביצים
שתיים וחצי כוסות קמח לבן רגיל
רבע כפית קינמון
חצי כפית סודה לשתייה מנופה
חצי כפית אבקת אפייה מנופה
כוס וחצי רסק מבננות צהובות -שמתי 3 בננות מרוסקות במזלג
חצי כוס שוקולד צ´יפס, אני שמתי כ-80 גרם שוקולד חלב קצוץ
ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
במיקסר מקציפים את החמאה עם סוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת קרמית.
בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבלים כ-2 דקות ומוסיפים בננה ושוקולד
יוצקים את התערובת לתבניות משומנות ואופים כ-35 דקות (40 דקות) או עד למבחן הקיסם הערה : את השוקולד ערבבתי קודם עם קמח
למעלה:הפרחים של אמי
No comments:
Post a Comment