:עוגת הגבינה של ג'וניור:
אתם מתכוננים כבר לחג השבועות?רוצים להפתיע עם עוגה מיוחדת? הנה בבקשה
עוגת הגבינה של ג'וניור
איך לא הכנו את עוגת הגבינה הזו קודם
:עוגת גבינה אמריקאית שמתכונה הוא סוד שמור, הנה מעט טיפים להצלחה
Whoa! Get A Load Of That Cheesecake!
: הכמויות למלית הגבינה
חמש מאות גרם מסקרפונה
ארבע מאות וארבעים גרם גבינת נפוליאון טבעית, הגבינה רצוי שתהיה בטמ' החדר (במתכון המקורי יש שימוש רק בגבינת שמנת)
כוס ושליש סוכר לבן
רבע כוס קורנפלור
שתי ביצים גדולות מאוד
שלושת רבעי כוס שמנת מתוקה
------
חומרים לתחתית
חצי כוס קמח לבן מנופה = 70 גרם
כפית אבקת אפיה מנופה
קורט מלח
שלוש ביצים גדולות, מופרדות
שליש כוס סוכר לבן+2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
ארבעים וחמש גרם חמאה נמסה
רבע כפית אבקת קרם אוף טרטר
---
העוגה קלה להכנה, חלק הבצק התחתית, לוקח את מירב זמן ההכנה, את החלמונים הקצפתי 8 דקות
אפיתי בתבנית קפיצית בקוטר 24
הנחתי את התבנית בתוך תבנית גדולה עם מים כאמבט
המתכון המלא של העוגה - כאן
זו בהחלט ה"עוגה" הטובה ביותר. ולא כדאי לספור קלוריות
העוגה על טהרת גבינת השמנת. השתמשתי בשתי גבינות מסקרפונה + שתי גבינת נפוליאון טבעית
במתכון המקורי יש שימוש רק בגבינת שמנת
תחתית העוגה שונה מעוגות גבינה אחרות. זהו בסיס של עוגת טורט, שנאפת קצת לפניי. הבסיס תופח מאוד. הקצפתי דקות ארוכות במיקסר, ולאחר צינון קצר העוגה מעט שוקעת, ומהווה כלי קיבול יפה לתערובת הגבינה
העוגה נאפתה בעדינות מעל שעה, באמבט מים. צוננה היטב בתנור, טרם יציאתה לאויר
היא גבוהה, נחתכת יפה, ועדינה מאוד
חמש מאות גרם מסקרפונה
ארבע מאות וארבעים גרם גבינת נפוליאון טבעית, הגבינה רצוי שתהיה בטמ' החדר (במתכון המקורי יש שימוש רק בגבינת שמנת)
כוס ושליש סוכר לבן
רבע כוס קורנפלור
שתי ביצים גדולות מאוד
שלושת רבעי כוס שמנת מתוקה
------
חומרים לתחתית
חצי כוס קמח לבן מנופה = 70 גרם
כפית אבקת אפיה מנופה
קורט מלח
שלוש ביצים גדולות, מופרדות
שליש כוס סוכר לבן+2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
ארבעים וחמש גרם חמאה נמסה
רבע כפית אבקת קרם אוף טרטר
---
העוגה קלה להכנה, חלק הבצק התחתית, לוקח את מירב זמן ההכנה, את החלמונים הקצפתי 8 דקות
אפיתי בתבנית קפיצית בקוטר 24
הנחתי את התבנית בתוך תבנית גדולה עם מים כאמבט
המתכון המלא של העוגה - כאן
זו בהחלט ה"עוגה" הטובה ביותר. ולא כדאי לספור קלוריות
העוגה על טהרת גבינת השמנת. השתמשתי בשתי גבינות מסקרפונה + שתי גבינת נפוליאון טבעית
במתכון המקורי יש שימוש רק בגבינת שמנת
תחתית העוגה שונה מעוגות גבינה אחרות. זהו בסיס של עוגת טורט, שנאפת קצת לפניי. הבסיס תופח מאוד. הקצפתי דקות ארוכות במיקסר, ולאחר צינון קצר העוגה מעט שוקעת, ומהווה כלי קיבול יפה לתערובת הגבינה
העוגה נאפתה בעדינות מעל שעה, באמבט מים. צוננה היטב בתנור, טרם יציאתה לאויר
היא גבוהה, נחתכת יפה, ועדינה מאוד
Whoa! Get A Load Of That Cheesecake!
למתכון העוגה המלא, הכולל ציפוי עשיר לחצו כאן
No comments:
Post a Comment