טיימר מיוחד לבישול פסטה
לפני כשנתיים שהעלתי לרשת את תהליך הכנת ריבת החלב, זכיתי לתגובות מעניינות. תארתי את התהליך שאורך כשעתיים בו יש לעמוד ולבחוש מרבית הזמן את החלב והסוכר. אט אט החלב משנה צבעו והופך מלבן צח לחום, הוא מסמיך ומתקבלת ריבת חלב טעימה. קוראים הציעו לשים ג'ולות בתוך החלב- הרעיון שהג'ולות יעשו עבורי את מלאכת העירבוב, קוראת אחרת יעצה לשלוח את הבעל ..לרכוש מיכל ריבת חלב גם אחד מקורי מדרום אמריקה. הרעיון לתת למישהו אחר לעשות לך פעולה פשוטה מיושם גם בטיימר הפסטה שלמעלה. אתם מכניסים אותו לתוך סיר הפסטה מרגע רתיחת המים כשאתם דואגים לכוונו לפי סוג הפסטה. הוא כבר ישיר לכם אופרטה כשהפסטה תהיה עשויה, ולא סתם עשויה אלא בדיוק אל דנטה
תמורת כשלושים דולר תקבלו טיימר בדמות אנוש
כבר לאחר שבע דקות בישול תשמע נעימה מכיוון הסיר. מרש מתוך אאידה לבישול קצר ועד ריגולטו לפסטה ארוכת בישול. השאלה האם הייתם מכניסים אותי לסיר או הביתה
האם שומעים את שירתו מתחת למים ומה קורה אם יש לנו פסטה קצרת בישול ממש
כבר לאחר שבע דקות בישול תשמע נעימה מכיוון הסיר. מרש מתוך אאידה לבישול קצר ועד ריגולטו לפסטה ארוכת בישול. השאלה האם הייתם מכניסים אותי לסיר או הביתה
האם שומעים את שירתו מתחת למים ומה קורה אם יש לנו פסטה קצרת בישול ממש
רשת סטארבאקס האמריקאית מפיצה קופונים לקבלת גלידה בטעם חדש. הקופונים מופצים למשתמשי פייסבוק שיקבלו מיכל גלידה חינם בטעם הקפה החדש. המלאי מוגבל
טרנדים בתחום המזון
הפרוזן יוגורט שכבש את העולם בשלהי שנות השמונים חוזר ובגדול עם טעמים חדשים מנגו אדום, פירות יער מגוונים וטעמים נוספים למקפא הפופולרי שתמיד היווה אלטרנטיבה בריאה יותר מכל גלידה
הטוגנים, הצ'יפסים האהובים על כולם הופכים להיות כתומים. המגזין מדווח על המגמה בשימוש בבטטות להכנת צ'יפס במקום בתפוחי אדמה. כך תקבלו מוצר פריך יותר וגם שילוב טעמים מעניין של מתיקות ומליחות באחד. רשת בקנזס מדווחת על גידול של שלושים אחוז במכירות צי'פסים עשויים בטטה
הפרוזן יוגורט שכבש את העולם בשלהי שנות השמונים חוזר ובגדול עם טעמים חדשים מנגו אדום, פירות יער מגוונים וטעמים נוספים למקפא הפופולרי שתמיד היווה אלטרנטיבה בריאה יותר מכל גלידה
הטוגנים, הצ'יפסים האהובים על כולם הופכים להיות כתומים. המגזין מדווח על המגמה בשימוש בבטטות להכנת צ'יפס במקום בתפוחי אדמה. כך תקבלו מוצר פריך יותר וגם שילוב טעמים מעניין של מתיקות ומליחות באחד. רשת בקנזס מדווחת על גידול של שלושים אחוז במכירות צי'פסים עשויים בטטה
מוצרים דלים במלח וגם מנות טעימות לרגישים לגלוטן, השאלה מתי תוקם כאן מסעדה שכולה מנות אוכל לרגישים לגלוטן.זכרו הרעיון שלי
קוקטיילים צוננים
מדור המזון של מגזין במילווקי, מדינת ויסקונסין מדווח לאחרונה על הקאמבאק שעושים קוקטיילים על בסיס יין. המשקאות חזרו להיות אופנתיים. הבסיס לקוקטייל מוצלח לעולם יהיה יין משובח בתוספת מרכיבי טעם.המדור מנדב טיפים ומתכונים
לדוגמא: קוקטייל קקטוס
ל-2 מנות נחוץ
קוביות קרח
תשעים מ"ל יין מרלו
תשעים מ"ל טקילה בהירה
ארבעים וחמישה מ"ל קוואנטרושלושים מ"ל מיץ ליים טרי
שתי פרוסות ליים להגשהלמלא קוקטייל שייקר בקוביות קרח עד מחצית תכולתו. להוסיף יין מרלו, טקילה, ליקר קוואנטרו ומיץ ליים. לשקשק היטב. לצקת לתוך שתי כוסות קוקטייל עשויות זכוכית. לקשט בפלח ליים
רעיונות נוספים כאן
חניתה הראל © כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות
לדוגמא: קוקטייל קקטוס
ל-2 מנות נחוץ
קוביות קרח
תשעים מ"ל יין מרלו
תשעים מ"ל טקילה בהירה
ארבעים וחמישה מ"ל קוואנטרושלושים מ"ל מיץ ליים טרי
שתי פרוסות ליים להגשהלמלא קוקטייל שייקר בקוביות קרח עד מחצית תכולתו. להוסיף יין מרלו, טקילה, ליקר קוואנטרו ומיץ ליים. לשקשק היטב. לצקת לתוך שתי כוסות קוקטייל עשויות זכוכית. לקשט בפלח ליים
רעיונות נוספים כאן
חניתה הראל © כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות
No comments:
Post a Comment