יום כתום ב- 15 דקות -מרק נפלא מגזר וג'ינג'ר
מרק גזר וג'ינג'ר הוא מרק נפלא. קראו בהמשך את המתכון ותוכלו להכין גם כן. סידרתי את הסכומון החדש (הכתום) על השיש. כמה שפריט (זול) וצבעוני יכול לשמח אותי ולצבוע לי את המטבח. שטפתי את הבית, גם את המטבח, את עצמי ..את הכלים .. ונכנסתי למטבח לבשל
והפעם: ערמת גזר לפניי וגם ג'ינג'ר טרי שאני כה אוהבת, שום, בצל וסיר המרק הקבוע
בתכנון: מרק גזר וג'ינג'ר
דרגת הקושי: קל מאוד
:מסקנות
מרק גזר וג'ינג'ר זה טעים
מרק קרמי זה מפנק ומצויין
המרק הזה הוא זריז הכנה מאין כמוהו וזה לא ניכר בטעמו
המרק אינו כתום כמו גזר טרי/מבושל
ג'ינג'ר וגזר הם שידוך מצויין
להבא - כדאי להכפיל כמויות
והמסקנה החשובה ביותר
לא להתעצל ולכסות את הבלנדר במכסה שלו,הפעם כיסיתי את הבלנדר בצלחת ,מתברר שזה לא היה רעיון טוב . נקודות המרק שכיסו את המטבח וחלק ממני מעידים על כך .. כעת , כשהכל מסודר ונקי שוב אפשר לשבת , לכתוב ולהפיץ את המרק הטעים הזה לעולם.רוצו להכין
מרק גזר וג'ינג'ר
:החומרים
בצל בינוני קצוץ
שתי שיני שום קצוצות דק
שתיים עד שלוש כפות שמן זית
שבע מאות גרם גזר קלוף שטוף וקצוץ
כפית ג'ינג'ר טרי מגורד דק
מלח גס לפי הטעם -חצי עד כפית
פלפל שחור גרוס
תשע מאות מ"ל מים
:ההכנה
.לטגן את הבצל והשום במשך 5 דקות בסיר בתכולה של 4 ליטר מכוסה, לבחוש מידי פעם
.להוסיף לסיר את הגזר והג'ינג'ר, לטגן בסיר מכוסה כ- 10 דקות. לבחוש מידי פעם
להוסיף לסיר את המים ומלח. להביא לרתיחה ולבשל על להבה בינונית במשך 15 דקות או עד שהגזר רך
.לטחון את המרק בסבבים בבלנדר מוט/מעבד מזון עד קבלת מרק קרמי חלק
.ניתן להגיש את המרק בקישוט של עשבי תיבול טריים
מרק גזר וג'ינג'ר זה טעים
מרק קרמי זה מפנק ומצויין
המרק הזה הוא זריז הכנה מאין כמוהו וזה לא ניכר בטעמו
המרק אינו כתום כמו גזר טרי/מבושל
ג'ינג'ר וגזר הם שידוך מצויין
להבא - כדאי להכפיל כמויות
והמסקנה החשובה ביותר
לא להתעצל ולכסות את הבלנדר במכסה שלו,הפעם כיסיתי את הבלנדר בצלחת ,מתברר שזה לא היה רעיון טוב . נקודות המרק שכיסו את המטבח וחלק ממני מעידים על כך .. כעת , כשהכל מסודר ונקי שוב אפשר לשבת , לכתוב ולהפיץ את המרק הטעים הזה לעולם.רוצו להכין
מרק גזר וג'ינג'ר
:החומרים
בצל בינוני קצוץ
שתי שיני שום קצוצות דק
שתיים עד שלוש כפות שמן זית
שבע מאות גרם גזר קלוף שטוף וקצוץ
כפית ג'ינג'ר טרי מגורד דק
מלח גס לפי הטעם -חצי עד כפית
פלפל שחור גרוס
תשע מאות מ"ל מים
:ההכנה
.לטגן את הבצל והשום במשך 5 דקות בסיר בתכולה של 4 ליטר מכוסה, לבחוש מידי פעם
.להוסיף לסיר את הגזר והג'ינג'ר, לטגן בסיר מכוסה כ- 10 דקות. לבחוש מידי פעם
להוסיף לסיר את המים ומלח. להביא לרתיחה ולבשל על להבה בינונית במשך 15 דקות או עד שהגזר רך
.לטחון את המרק בסבבים בבלנדר מוט/מעבד מזון עד קבלת מרק קרמי חלק
.ניתן להגיש את המרק בקישוט של עשבי תיבול טריים
חניתה הראל © כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות
עולם קולינרי עשיר מוגש לכם בעברית
עולם קולינרי עשיר מוגש לכם בעברית
No comments:
Post a Comment