,קוראים יקרים
ביום שני עבר בלוג האוכל שלנו בן ה- 5 שנים שידרוג שכלל מעבר לתבנית חדישה. הבלוג שלנו נולד בתקופה שהמונח בלוג אוכל הי עדיין זר ועל בלוג אוכל לא שמעו אז כלל. כמו כן, הבלוג עבר צביעה, פוליש וליטוש, רואים לא ?.. :). המעבר עבר בהצלחה וכרגע נותר לבצע השלמת רישום תגיות לפוסטים משנים קודמות, סידור פונטים וגודל כתב, בניית תפריט ואולי צ'ופרים נוספים
ביום שני עבר בלוג האוכל שלנו בן ה- 5 שנים שידרוג שכלל מעבר לתבנית חדישה. הבלוג שלנו נולד בתקופה שהמונח בלוג אוכל הי עדיין זר ועל בלוג אוכל לא שמעו אז כלל. כמו כן, הבלוג עבר צביעה, פוליש וליטוש, רואים לא ?.. :). המעבר עבר בהצלחה וכרגע נותר לבצע השלמת רישום תגיות לפוסטים משנים קודמות, סידור פונטים וגודל כתב, בניית תפריט ואולי צ'ופרים נוספים
====
====
====
====
======
:וכעת נעבור למספר דברים מרעננים
:סט (6) עפרונות לבשלנים עם מסר מעשי על כל עפרון
מקור התמונה : כאן
:חנות שוקולד וטראפלים בשיקגו
רעיון מקורי (מתי בישראל?) לחנות המתמחה בממכר טראפלים בטעמים מילוים וציפויים לא שגרתיים לדוגמא חלק מהמגוון טראפלים בטעם פאי תפוחים, שרי ריקוטה, תות לימון, בירה-בייגלה, דבש שמפנייה, ארל גריי ועוד. בצילום טראפל קאפקייק
אתר החנות ומגגון השוקולדים : כאן
הוא המעצב האנגלי של השקיות הללו Jamie Wieck
No comments:
Post a Comment