...איני בטוחה הכיצד לפתוח פוסט המהווה המלצה על מגזין אוכל מבית איטלקי טוב
אפשרי לפתוח עם תמונה ,לא כן ?- מה אתם רואים כאן ?... לחצו על תמונת הכדורים בכתום לשם הגדלתה .התקרבו והביטו שוב , רמז: זה לא סורבה
אפשרי לפתוח עם תמונה ,לא כן ?- מה אתם רואים כאן ?... לחצו על תמונת הכדורים בכתום לשם הגדלתה .התקרבו והביטו שוב , רמז: זה לא סורבה
המגזין הדו-חודשי ממתפרסם ומופץ בעולם במספר שפות(אנגלית,צ'כית,הולנדית) מלבד איטלקית והוא מגזין פודפורנו במיטבו . אל תספרו לאף אחד ואולי בעצם כן ,אבל 'כשאהיה גדולה יותר ' אני רוצה לצלם אוכל בדיוק ככה ,אבל קודם כל להכין אותו טעים טעים לכל יקיריי,אני הולכת בכיוון,אל דאגה
בתמונה המצורפת :הצעת הגשה לקנטלופ (מלון כתום) המוגש ברוטב פטל שחור ופיסטוקים.[כאן המתכון המלא]. כדורי מלון עגלגלים וקרים ברוטב בשילוב צבעים וטעמים . המתכון הזה [רבע כוס פיסטוקים קלויים,כוס פטל שחור מעוך בחלקו ,3 כפות סוכר,מעט מיץ ליים ומלון כתום במשקל של כקילו וחצי) הוא דוגמא לאחת מהמנות המפתיעות המצורפות לגליון הקיץ הזה -יולי -אוגוסט של המגזין .גליון הסתיו כבר יצא לאור
החוברת כוללת מגוון מנות מצולמות נפלא על צלחות בהירות פרוסות על עמודי צבע שלמים. זה כמו לאכול ולא מהמסך. הגיליון גדוש בכל טוב של הקיץ הזה ברובו גם אצלנו ומובא בטוב טעם מהמטבח האיטלקי . רכשתי את המגזין אתמול באחת מחנויות רשת ספרים.פרטים במייל
בתמונה המצורפת :הצעת הגשה לקנטלופ (מלון כתום) המוגש ברוטב פטל שחור ופיסטוקים.[כאן המתכון המלא]. כדורי מלון עגלגלים וקרים ברוטב בשילוב צבעים וטעמים . המתכון הזה [רבע כוס פיסטוקים קלויים,כוס פטל שחור מעוך בחלקו ,3 כפות סוכר,מעט מיץ ליים ומלון כתום במשקל של כקילו וחצי) הוא דוגמא לאחת מהמנות המפתיעות המצורפות לגליון הקיץ הזה -יולי -אוגוסט של המגזין .גליון הסתיו כבר יצא לאור
החוברת כוללת מגוון מנות מצולמות נפלא על צלחות בהירות פרוסות על עמודי צבע שלמים. זה כמו לאכול ולא מהמסך. הגיליון גדוש בכל טוב של הקיץ הזה ברובו גם אצלנו ומובא בטוב טעם מהמטבח האיטלקי . רכשתי את המגזין אתמול באחת מחנויות רשת ספרים.פרטים במייל
: קחו הצצה לתוך גליון הקיץ
.סקירה של כלי מטבח, אוכל, ספרים,עיצוב
.סקירה על כרם איטלקי : "the diva grape" + סקירת יינות
.[הצעה למשקה קייצי: [מקור+ מתכון
======
======
===============
=========
=========
=========
=========
======
=======
================.מנות פתיחה הכוללות פסטה,לחם, ירקות
.פסטה ממולאת מוגשת ברוטב אדמדם
.סלטי קיץ בצירופים מנצחים . לדוגמא : סלט עוף בלימון, פלפלים צהובים ומיורן
.כתבת אמצע הכוללת מתכוני קנטלופ , גם קרפצ'יו (!) של מלון- כאן בקישור מתכוני קנטלופ מפתיעים
:כתבת צבע גדולה על מאסטר נקניקים
.פסטה ממולאת מוגשת ברוטב אדמדם
.סלטי קיץ בצירופים מנצחים . לדוגמא : סלט עוף בלימון, פלפלים צהובים ומיורן
.כתבת אמצע הכוללת מתכוני קנטלופ , גם קרפצ'יו (!) של מלון- כאן בקישור מתכוני קנטלופ מפתיעים
:כתבת צבע גדולה על מאסטר נקניקים
.מתכוני גריל על שיפוד
.מתכונים לשימורים,כבושים מתוקים וחמוצים בצינצנת, נהדרים אחד אחד
[צילום מתוך הגליון]
:) הלכתי לאכול משהו , אשוב בקרוב
:מקור צילום מנת המלון
No comments:
Post a Comment