מאוריציו נגריני - האופה האיטלקי
.הוא דור שלישי לאופים מבולוניה, איטליה. כעת מתגורר ואופה בקולורדו
צפו בסרטון 8 הדקות בו מדגים מאוריציו על דרכו הייחודית לאפיית לחמים וגם מעט מהפילוסופיה שלו. מאוריציו (גם גנן) מאמין שאוכל עושים באהבה, לא רק אפיית לחמים. ניתן לצפות בסרטון בפורמט גדול גם כאן
:וכאן הפרח האדום של אמא שפורח אחת לחמש שנים (לחצו על התמונה להגדלתה) - צולם היום בנייד
.הוא דור שלישי לאופים מבולוניה, איטליה. כעת מתגורר ואופה בקולורדו
צפו בסרטון 8 הדקות בו מדגים מאוריציו על דרכו הייחודית לאפיית לחמים וגם מעט מהפילוסופיה שלו. מאוריציו (גם גנן) מאמין שאוכל עושים באהבה, לא רק אפיית לחמים. ניתן לצפות בסרטון בפורמט גדול גם כאן
:וכאן הפרח האדום של אמא שפורח אחת לחמש שנים (לחצו על התמונה להגדלתה) - צולם היום בנייד
:מגזין סוואר המשובח פרסם השבוע, כמסורת השנתית את בלוגי האוכל הנבחרים לפי קטגוריות
לחצו כאן לקריאת הכתבה |
!נתראה כאן בקרוב עם מתכונים חדשים (גבינות) חדשות מזון, ידיעות והפתעות טעימות . שבוע טוב
No comments:
Post a Comment