31/07/2013

*לחם בננה קל הכנה

לחם בננה הכי טעים

 לחמם תנור ל 180 מעלות.
למעוך עם מזלג בננה אחת קלופה(משקל הבננה עם הקליפה כ 180 גרם).
בקערה אחת להקרים:
100 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר לבן
להוסיף-
2 ביצים. לטרוף לאחר הוספת כל ביצה

בקערה נפרדת לערבב-
230 גרם קמח לבן, מנופה
חצי כפית מלח דק
כפית אבקת סודה לשתייה מנופה
תבלינים לטעם - פלפל אנגלי טחון/מוסקט/ציפורן- או כולם יחד
להוסיף תערובת הקמח לקערת החמאה ולערבב היטב.
להוסיף לקערה:
מיכל (200 מ"ל) יוגורט או שמנת חמוצה
את הבננה המעוכה
כפית או שתיים תמצית וניל
 
לצקת לתבנית אפייה מוארכת בגודל כ- 22 ס"מ על 11 ס"מ
לאפות בתנור החם 45-50 דקות
ניתן לזגג באבקת סוכר מעורבת במעט מיץ לימון, לא חובה




חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

No comments:

assets Creative Commons License