30/03/2020

דברים טובים - 30.3.2020

  דברים טובים ליום שני - 30.3.2020

ילדים

.למחזר בקבוקי משקה- כאן עמוד ההוראות ממנו ניתן להוריד קובץ הסבר ולהכין בבית. רעיון נוסף


Rhode Island

Brian and Karla Simmons החווה האמריקאית של 

Harvesting RI: "Beef, Cows, Cheese" from Soren Sorensen on Vimeo.

פרוסות כרוב בתנור
.ישנם הקוראים למעדן הכרוב האפוי הזה "סטייק כרוב"... סליחה, בשבילי סטייק עשוי מבשר
הנה לכם דרך פשוטה להפוך את הכרוב למנת תוספת טעימה. כל שצריך זה כרוב, שום, שמן זית, מלח ופלפל

:-) סליחה שאין הפעם צילום 
?מה צריך
כרוב בינוני נקי, בערך במשקל קילו
מספר שיני שום
שמן זית - 1/4 עד שליש כוס או יותר
מלח - לפי הטעם, אני אוהבת אטלנטי
פלפל שחור גרוס טרי
אופציה לתיבול- אורגנו יבש
-
.מרפדים תבנית גדולה של התנור בנייר אפייה, לשמן טיפונת בשמן רגיל
.לחמם תנור אפייה לחום גבוה 200 מעלות
.להניח את הכרוב על קרש, לפרוס לפרוסות אחידות בעובי של כ 2 ס"מ
.להניח על נייר האפייה
 בקערה לערבב שמן זית, מספר שיני שום כתוש, מלח ופלפל שחור (וקצת אורגנו), לערבב להמסת המלח
.לצקת על פרוסות הכרוב
.לאפות בתנור החם 30-35 דקות
במידה והכרוב עדיין לא מוכן יש להוריד את החום לחום בינוני 180 מעלות ולהמשיך לאפות 15 דקות נוספות לערך
.הכרוב מוכן שהשוליים שחומים ופריכים וכשהוא כבר התרכך
.להגיש חם

עשה זאת בעצמך -3 קישוטים לבית שכל אחד יכול להכין

No comments:

assets Creative Commons License