14/03/2009

* March 14 לחם,עוגיות וגמל שלמה מבצל ירוק

לחם מייפל ושיבולת שועל מורמונט
לחם מייפל ושיבולת שועל מורמונט- המתכון המלא :כאן. שימו לב:הלחם טעים ומעט מתקתק


אדית צימרמן חיה ויוצרת בברוקלין. ההתמחות המקסימה שלה היא פיסול במזון.היא תהפוך בצל ירוק לגמל שלמה חינני ומלפפון לשלד מפחיד. היצירה הזו של גמל שלמה לקוחה מהבלוג שלה. ניתן להנות מיצירות נוספות
בבלוג של אדית צימרמן



above:Are You There, God? It’s Me, Mantis -http://www.edithzimmerman.com/blog/--
ביסקוטי פיסטוקים ודבש- קל להכנה וטעים.מסוג הביסקוטי הקשים והבריאים יותר, הנה המתכון

עוגיות שגם ילדים יכולים להכין
עוגיות בצ'יק הכי קלות להכנה. המתכון מבוסס על ספר הבישול של הפפרידג' פארם- אותה החווה המייצרת מאפים ומשווקת אותם לכל העולם
רשמו מתכון לעוגיות שיבולת שועל וצימוקים:לחמם תנור לחום של 160 מעלות
בקערה לטרוף:ביצה,להוסיף:חצי כוס סוכר לבן,100 גרם חמאה מומסת צוננת,כף אחת מולסה,חצי כפית סודה לשתיה,חצי כפית קינמון,כוס אחת שיבולת שועל מהירה לבישול,חצי כוס צימוקים כהים או בהירים,כוס וחצי קמח רגיל,שמינית הכוס מים חמים.לערבב הכל יחד לנטף על נייר אפייה בתבנית.לאפות כ-15 דקות

חניתה הראל©כל הזכויות שמורות לי על כל תכנים והתמונות.עולם קולינרי עשיר המוגש לכם בעברית

No comments:

assets Creative Commons License