קפה פרננדו הוא בלוג של בחור יליד איסטנבול שחי וכותב בשנים האחרונות גם על אוכל טורקי מסן פרנסיסקו. זה מעל 3 שנים הוא כותב בלוג אוכל באנגלית. צלם מוכשר, יש לו פליקר, טוויטר, דלישס, פוד בוז וכל היתר.. והוא מתגאה בריבת הרימונים שלו כאחד המתכונים היותר פופולריים אצלו קישור לריבה. אני מציגה את האיש בגלל שהוא חושף את סוד ליצני הגלידה, בתמונה מהבלוג שלו קישור לליצנים
גלידה וניל מתכון סירופ שוקולד וקונוסים פריכים של וופלה. פני הליצנים עשויים פיסות סוכריות ושוקולד מומס.כמובן שאפשר להכין מגלידת וניל קנויהsource:http://cafefernando.com/ice-cream-clown-sundaes-from-the-golden-girls/
גלידה וניל מתכון סירופ שוקולד וקונוסים פריכים של וופלה. פני הליצנים עשויים פיסות סוכריות ושוקולד מומס.כמובן שאפשר להכין מגלידת וניל קנויהsource:http://cafefernando.com/ice-cream-clown-sundaes-from-the-golden-girls/
No comments:
Post a Comment