נקניק תאנים איטלקי-חלק א-לחצו כאן לקבלת רשימת ה חומרים והוראות הכנה
לאחר יממה ניתן לפרוס את נקניק התאנים עם הנייר, כמו נקניק ולהגיש..זה טעים,לא מתוק מידי וממלא אותנו באנרגיה טובה
!שבוע טוב
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי.עולם קולינרי עשיר וטעים
2 comments:
נראה מעולה, לגמרי לטעמי!
אני מכינה משהו דומה עם תמרים - מתקבל ממתק שקשה מאוד להפסיק לאכול.
תודה יקירתי ושבוע טוב :)
לאחר העשייה התברר שהנקניק תאנים נתון לגירסאות מעניינות שחלקן דומות לעוגת הפנפורטה האיטלקית.אערוך ניסויים נוספים..
Post a Comment