:: עוגיות להפסקת קפה ::
:עשיתי הפסקת קפה וניגשתי להכין עוגיות, והפעם
עוגיות קרמל צ'יפס
--
החומרים
--
שתי כוסות קמח רגיל = 280 גרם קמח
כפית אבקת סודה לשתייה מנופה
חצי כפית מלח
מאתיים גרם חמאה רכה
שני שליש = 2/3 כוס סוכר לבן
שני שליש = 2/3 כוס סוכר חום כהה
כפית עד שתיים = 1-2 כפיות תמצית וניל או תפוז
שתי = 2 ביצים גדולות
מאתיים וחמישים גרם = 250 גרם (חבילה קטנה ) קרמל צ'יפס ,או שוקולד צ'יפס או שוקולד קצוץ באותו הכמות
--
:ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני-175 מעלות. להכין תבנית גדולה של התנור מרופדת בנייר אפייה או משטח סיליקון לאפייה
בקערה לנפות קמח עם סודה לשתיה, להוסיף מלח
בקערת המיקסר או קערה לערבוב ידני לטרוף חמאה ו- 2 סוגי סוכר להוסיף תמצית טעם וביצים. ולטרוף הכל לעיסה חלקה
להוסיף את תערובת הקמח
לקפל פנימה את הצ'יפסים - קרמל או שוקולד
בעזרת 2 כפיות לנטף עוגיות קטנות במרחקים אחת מהשנייה על תבנית האפייה
לאפות בתנור החם 9-11 דקות .להוציא מהתנור ולצנן מעט בתבנית להעביר לרשת לצינון ולאחסן בכלי אטום
עוגיות קרמל צ'יפס
--
החומרים
--
שתי כוסות קמח רגיל = 280 גרם קמח
כפית אבקת סודה לשתייה מנופה
חצי כפית מלח
מאתיים גרם חמאה רכה
שני שליש = 2/3 כוס סוכר לבן
שני שליש = 2/3 כוס סוכר חום כהה
כפית עד שתיים = 1-2 כפיות תמצית וניל או תפוז
שתי = 2 ביצים גדולות
מאתיים וחמישים גרם = 250 גרם (חבילה קטנה ) קרמל צ'יפס ,או שוקולד צ'יפס או שוקולד קצוץ באותו הכמות
--
:ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני-175 מעלות. להכין תבנית גדולה של התנור מרופדת בנייר אפייה או משטח סיליקון לאפייה
בקערה לנפות קמח עם סודה לשתיה, להוסיף מלח
בקערת המיקסר או קערה לערבוב ידני לטרוף חמאה ו- 2 סוגי סוכר להוסיף תמצית טעם וביצים. ולטרוף הכל לעיסה חלקה
להוסיף את תערובת הקמח
לקפל פנימה את הצ'יפסים - קרמל או שוקולד
בעזרת 2 כפיות לנטף עוגיות קטנות במרחקים אחת מהשנייה על תבנית האפייה
לאפות בתנור החם 9-11 דקות .להוציא מהתנור ולצנן מעט בתבנית להעביר לרשת לצינון ולאחסן בכלי אטום
No comments:
Post a Comment