11/12/2009

* December 11 לימון כבוש-חלק א' :שלב ההכנות

לימון כבוש-חלק א' :שלב ההכנות

חמישה לימונים צהובים נרחצו ונחתכו לרבעים לאורכם ..
רבעי הלימון הונחו בקערה ושופשו במלח גס היטב ,מחצית הכוס לערך..
לתחתית צינצנת נאה הוכנס מעט מלח גס (כף) ורבעי הלימונים סודרו בצפיפות..
בינות הלימונים הונחו עלי דפנה מיובשים ומעט פלפל ..
מעל נמזג מיץ לימון בשפע עד לכיסוי הפרי ..
שמן זית כתית טהור חתם את חגיגת הלימון ..
הצינצנת תונח לה למשך חודש שלם בחושך אך לא לבד ..
דיווחים וטעימות ואולי צילום או שניים יגיעו בהמשך ..
 

No comments:

assets Creative Commons License