רישמו נוסחא : הגאומטריה של הפסטה = פסטה בעלת צורה מושלמת+רוטב מושלם
האיטלקים מומחים בבישול פסטה. נו, זה לא חדש. המירקם, הטעם ,האופן בו תתגלגל הפסטה מהמזלג ועד הלשון. סודם של האיטלקים הוא פשוט בהתאמה התאמת צורה הפסטה לרוטב המתאים. קיימות מעל 300 צורות פסטה שונות לכן בצוע ההתאמה אינו ופשוט
האיטלקים מומחים בבישול פסטה. נו, זה לא חדש. המירקם, הטעם ,האופן בו תתגלגל הפסטה מהמזלג ועד הלשון. סודם של האיטלקים הוא פשוט בהתאמה התאמת צורה הפסטה לרוטב המתאים. קיימות מעל 300 צורות פסטה שונות לכן בצוע ההתאמה אינו ופשוט
The Geometry of Pasta לצורך זה יצא הספר
הגאומטריה של הפסטה. גימיק או לא - מקורי זה בטוח. הספר מביא מפגש מקורי של עיצוב ומזון. מעל 100 מתכוני פסטה בספר מעוצב שחור-לבן. לכל צורת פסטה יצורפו פרטים היסטוריים לצד תרשים גאומטרי ומתכון מפורט. את המתכונים בספר חיבר השף
Jacob Kenedy
הגאומטריה של הפסטה. גימיק או לא - מקורי זה בטוח. הספר מביא מפגש מקורי של עיצוב ומזון. מעל 100 מתכוני פסטה בספר מעוצב שחור-לבן. לכל צורת פסטה יצורפו פרטים היסטוריים לצד תרשים גאומטרי ומתכון מפורט. את המתכונים בספר חיבר השף
Jacob Kenedy
בעלים של המסעדה האיטלקית הממוקמת בלונדון ושמה
Bocca di Lupo
קריאה/עיון נוסף
אתר הספר כולל מתכונים, הסרטון ,גאומטריה של הפסטה ועוד - הכל כאן
צילומים נוספים מהספר - כאן
כתבה בטלגרף הבריטי - כאן
קריאה/עיון נוסף
אתר הספר כולל מתכונים, הסרטון ,גאומטריה של הפסטה ועוד - הכל כאן
צילומים נוספים מהספר - כאן
כתבה בטלגרף הבריטי - כאן
No comments:
Post a Comment