.מגזין מדע פופולרי פרסם עד היום 15 כתבות העוסקות באלכימיה במטבח
:למי שמתעניין הכתבות עוסקות בנושאים הבאים , ובחלקן בנוסף לתהליכים ימצאו גם מתכונים
בישול בלחץ-
פקטין - לא ק לריבות-
מדע השוקולד צ'יפס -העוגיה-
-לשחק עם קרח
חנקן נוזלי-
כיצד להכין כבושים מהירים-
בישול ירקות בצבע ירוק-
נקטר אגבה כממתיק לכל-
האנטומיה של מרשמלו-
:כיצד להכין חומץ בבית כולל מתכונים לחומצים בטעמים פחות מצויים. לדוגמא :חומץ מייפל המכיל
תשע מאות=950 גרם סירופ מייפל
שמונה מאות= 800 גרם חומץ -חומץ יין אדום/חומץ תפוחים
שלוש מאות =300 גרם רום כהה
מאתיים = 200 גרם מים
No comments:
Post a Comment