17/07/2012

*דברים יפים 17.7.2012

דברים יפים 17.7.2012
ספר בישול חדש
Guide to Foreign Japanese Kitchen by Moé Takemura
 הספר התלת לשוני כתוב באנגלית, שוודית ויפנית ומצטיין בעיצוב מוקפד ונקי. הייחוד של הספר הינו בהפשטת הכנת מתכונים יפניים ממרכיבים מקומיים, כן גם בשוודיה. הנה דוגמא


.האתר של מאו - פרטים ומקור התמונה

זאקוסקה וגם צלילים
הפוסטים שלו מעוררי תיאבון הכי שיש. בזכותם אני רצה למטבח ורעבה לצלחות אוכל כאלו בדיוק כאן ועכשיו. הבשלן הכי מוכשר וידען בקפה דה מרקר. אוכל משפחתי ,מבית רומני, צלחות מעוטרות והרבה חן טעם טוב. כל הפוסטים גדושי השראה, כוללים הסברים מפורטים, צילומים מרהיבים וגם מוזיקה טובה. להכין. לנצור. לשמור
המתכון המלא וקרדיט לתמונה
!תודה ידידי
מקור

:סלט קייצי כתום- יצירה שפורסמה בדף הפייסבוק של השף הניו יורקי
הסלט מורכב מרולדת דג סלמון בחמאת לימון המוגש עם סלאו של הירקות :צנונית, מלפפון וגזר. העיטור מעל הוא פרחי כובע הנזיר

:עוגה בצורת ברווז
-מזכיר עבודת עץ של ברווז , אבל זה אכיל
מקור ופרטים
.אורית כותבת על קלסר המתכונים הסודי של אמא שלה ומביאה מתכונים מפתים
:צילום דוגמא מהפוסט של אורית

הומור
מקור

לא רק באגט בפריז
:צילום מדף הפייסבוק של המאפייה בפריז

:כתובת
‎8h12 Porte d'Auteuil Paris

מקרונס מיוחדים לאולימפיאדה

:העוגיות ימכרו לפרק זמן מוגבל. מבית פושון הפריזאי

פלסטלינה
:עבודה של המעצב הלונדוני סטיוארט ג'קסון 

צלמת
:מרינה פרשינה מצלמת גם ילדים. כאן דף הפליקר שלה
 

No comments:

assets Creative Commons License