23/03/2013

*עוגיות שוקולד אגוזים

עוגיות שוקולד אגוזים (גם) לפסח
ל-16 עוגיות
.מקציפים 2 חלבונים מביצים גדולות בטמפרטורת החדר +  1/8 כפית אבקת קרם אוף טרטר עד לקבלת קצף רך
.מוסיפים לקערה בהדרגה חצי כפית תמצית וניל +50 גרם סוכר לבן (=רבע כוס). מקציפים לקצף מוצק
מקפלים לקערה ידנית 70 גרם אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים דק וגם
.מאה שבעים שוקולד 60% מומס פושר
.בעזרת 2 כפיות מנטפים עוגיות (חשוב לרווח בין העוגיות) על נייר אפייה
.תבנית אחת גדולה של התנור תספיק לכל העוגיות
.אופים בתנור מחומם מראש בחום בינוני- 180 מעלות 12-13 דקות
.הניחו לעוגיות דקה או שתיים לפני שיחרורן מנייר האפייה
 
  חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

1 comment:

Anonymous said...

JUST IN TIME.
THANK'S AND HAPPY PASSOVER.(E)

assets Creative Commons License