05/08/2013

*פרוסות עגבניה אפויות עם פירורי פאנקו

פרוסות עגבניה אפויות עם פירורי פאנקו
 
והפעם מפינת המתכון המהיר: פרוסות עגבניות אפויות בתנור. מנת תוספת מהירת הכנה וטעימה. לאכול חם לוהט מהתנור או קר. פירורי הפאנקו הפריכים , מתרככים לגמרי בתום האפייה
הנה (חלק מ) העגבניות לפני ההאפייה. ותודה למותק שלי שקנה בסוף השבוע הרבה הרבה.. עגבניות על אשכול
 
 
.הפוסט הזה צולם בסמארטפון בלילה בו המזגן לא חדל לעבוד לרגע, מזל שהוא עושה זאת חרש
 

  
איך מכינים ?
מורחים תבנית (20 על 30 ס"מ) בכף שמן זית.
מפזרים מעל מספר כפות פטרוזיליה קצוצה.
מעל מסדרים קילו עגבניות נקיות ופרוסות בינוני,ללא קצוות העגבניות= רק הפרוסות היפות והגדולות.
מפזרים על העגבניות ככפית סוכר לבן ו(הרבה) מלח אטלנטי.
מערבבים כוס (=40 גרם) פירורי פאנקו עם כף וחצי עד 2 כפות שמן זית וככפית פפריקה מתוקה או חריפה לטעם.
מפזרים את הפירורים על פרוסות העגבניות.
אופים בחום גבוה 200 מעלות 40-50 דקות.
לקראת סוף האפייה ניתן לכסות בנייר כסף למניעת השחמת הפירורים.
טעים חם לוהט או קר.


Something Stupid - Frank Sinatra
 
 
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

No comments:

assets Creative Commons License