אפרסקים אפויים ברום
.בחרו 6 אפרסקים גדולים ויפים
.האפרסקים יכולים להיות בשלים יותר מאלו שכאן- אפרסקים לבנים או צהובים
.חצו וגלענו את האפרסקים
במידה ואתם אוהבים את תבלין הציפורן (דומיננטי בטעמו) - תקעו מסמר ציפורן אחד בכל מחצית אפרסק
.חממו את תנור האפייה לחום בינוני 180 מעלות
.שמנו תבנית עגולה 26 או 28 ס"מ או תבנית קרמית נאה ב- 20 גרם חמאה
.הניחו את חצאי האפרסקים על החמאה שבתבנית
משחת וניל על חצאי האפרסק |
.פזרו על האפרסקים ומעט על התבנית רבע עד חצי כוס סוכר לבן
.ניתן להשתמש בסוכר וניל במקום הסוכר הלבן, או לחלופין לצקת מעט משחת וניל על חצאי האפרסקים
.על האפרסקים פזרו חתיכות כ- 20 גרם חתיכות חמאה נוספות
.צקו על האפרסקים 50 מ"ל ברנדי או רום
.אפו את האפרסקים 30-40 דקות עד שהם מתרככים
.הגישו חם או קר
:הצעת הגשה
.הגישו לכל סועד שני חצאי אפרסק וליד קצפת ממותקת קלות ומעט פיסטוקים קצוצים
.ניתן לקשט את המנה בעלי נענע טריים
דיויד ברוזה - סיגליות
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013
No comments:
Post a Comment