משקה יוגורט,דבש וזעפרן
שתי מנות או מנה אחת גדולה
מחממים 60 מ"ל מים (רבע כוס) עם מעט חוטי זעפרן. מכבים את הלהבה ומניחים ל- 5 דקות.
מוסיפים לקלחת 2-3 כפות דבש או יותר לטעם, מערבבים להמסה.
מוסיפים כוס וחצי יוגורט לבן וסמיך= 375 מ"ל. השתמשו ביוגורט יווני או יוגורט לבן אחר. אני משתמשת קבוע ביוגורט פרוביוטי 3%. דללו בשתיים עד שלוש כפות= 30 מ"ל חלב קר (במידה והיוגורט סמיך מאוד יש לדלל עם חלב נוסף).
מצננים שעה במקרר או רבע שעה בפריזר.
מחממים 60 מ"ל מים (רבע כוס) עם מעט חוטי זעפרן. מכבים את הלהבה ומניחים ל- 5 דקות.
מוסיפים לקלחת 2-3 כפות דבש או יותר לטעם, מערבבים להמסה.
מוסיפים כוס וחצי יוגורט לבן וסמיך= 375 מ"ל. השתמשו ביוגורט יווני או יוגורט לבן אחר. אני משתמשת קבוע ביוגורט פרוביוטי 3%. דללו בשתיים עד שלוש כפות= 30 מ"ל חלב קר (במידה והיוגורט סמיך מאוד יש לדלל עם חלב נוסף).
מצננים שעה במקרר או רבע שעה בפריזר.
מוזגים ומגישים.
No comments:
Post a Comment