חדש: פופקורן מתובל בפפריקה ,צ'ילי, דבש וחמאה
חטיף טעים וקל להכנה : פופקורן מתובל בפפריקה, צ'ילי ודבש
.טעים חם מהווק וגם קר
? איך מכינים
.מומלץ להכין את הפופקורן בווק גדול . בזמן הטיגון חשוב לכסות את הווק במכסה/ברשת מתכת שמעליה נייר כסף
הכמות: 6 כוסות פופקורן מתובל
הכמות: 6 כוסות פופקורן מתובל
בקערית מערבבים : 1/2 כפית מלח דק + 1 כפית אבקת צ'ילי + 1/2 כפית פפריקה מתוקה
.מוסיפים לווק גרעיני פופקורן אחדים (פחות מ- 10) מכסים מיד
.כשגרעיני הפופקורן מוכנים, מוסיפים לווק חצי כוס גרעיני פופקורן , מכסים מיד
.מכבים את הלהבה כשאחרון הגרגירים מוכן
.בקלחת/מחבת ממיסים 50 גרם חמאה + כף דבש + כף מים
.יוצקים את תערובת החמאה מיד על הפופקורן החם
.מפזרים מעל את תערובת הצ'ילי- פפריקה -מלח. מערבבים הכל
.ניתן לפזר מלח/תיבול נוסף לטעם
No comments:
Post a Comment