28/07/2014

*משקה ורוד חדש ומפתיע

.מפינת המתכונים הקצרים, משקה חדש, צונן וטעים
משקה סלק - בננה - דבש
.משקה טבעי ורוד. רק לטחון את כל המרכיבים ולשתות מיד. הכמות תספיק לשתי מנות הגשה
.מומלץ להחזיק בפריזר פרוסות בננה קפואה שתתאים להכנת 'גלידה' זריזה או משקאות פרי/חלב/יוגורט צוננים
להקפאת הבננה: לפרוס בננה קלופה לפרוסות ולהניח על משטח בשכבה אחת. לאחר מספר שעות 'לשחרר' עם כף את פרוסות הבננה מתחתית הקופסא ולהמשיך להקפיא. פרוסות הבננה יישמרו בפריזר שבועות אחדים
 
 
?איך מכינים
בבלנדר טוחנים סלק בינוני מבושל (לבשל לריכוך סלק במשקל כ- 200 גרם, קלוף וחתוך לקוביות), פרוסות מבננה אחת קטנה קפואה או חצי בננה גדולה קפואה,כפיות דבש נוזלי או דבש לפי הטעם וכוס חלב- חלב רגיל או חלב שקדים/אגוזים
.לטחון עד שאין יותר חתיכות סלק ומתקבל משקה חלק וורוד
.למזוג לכוסות ולשתות

(ניתן לסנן את המשקה במידה ונותרו חתיכות סלק זעירות)
 
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2014
דליקטסים הום-מייד : מעדנים, רטבים, ריבות, ממרחים, כבושים ,גבינות, ממתקים, קינוחים בכוסות, מתנות מיוחדות מהמטבח https://www.facebook.com/lemongingerBlog

No comments:

assets Creative Commons License