שתי כוסות קמח רגיל מנופה
כפית וחצי אבקת אפיה מנופה
רבע כפית סודה לשתיה מנופה
רבע כפית מלח
מאה שבעים גרם חמאה, רכה
כוס סוכר לבן
ביצה אחת גדולה
קליפה מגוררת מתפוז
חצי כוס חמוציות
חצי כוס שוקולד צ'יפס כהה
כפית וחצי אבקת אפיה מנופה
רבע כפית סודה לשתיה מנופה
רבע כפית מלח
מאה שבעים גרם חמאה, רכה
כוס סוכר לבן
ביצה אחת גדולה
קליפה מגוררת מתפוז
חצי כוס חמוציות
חצי כוס שוקולד צ'יפס כהה
לחמם תנור לחום בינוני 180. בקערה לערבב קמח+אבקת אפיה+סודה לשתייה ומעט מלח
בקערת מיקסר או ידנית להקרים חמאה וסוכר, להקציף היטב
להוסיף לקערה ביצה וקליפת תפוז מגוררת
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף תערובת הקמח. לערבב עד שמאוחד. לערבב פנימה חמוציות ושוקולד
לגלגל כדורים קטנים מהבצק, כמות של ככפית בצק לכל עוגיה
להניח את הכדורים במרחקים בתבנית הגדולה של התנור, מרופדת בנייר אפיה
לאפות 10-12 דקות, עד שזהובות. לצנן מעט בתבנית. לצינון מוחלט להעביר לרשת
מתקבלות כ- 40 עוגיות יפיפיות וטעימות להפליא
בקערת מיקסר או ידנית להקרים חמאה וסוכר, להקציף היטב
להוסיף לקערה ביצה וקליפת תפוז מגוררת
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף תערובת הקמח. לערבב עד שמאוחד. לערבב פנימה חמוציות ושוקולד
לגלגל כדורים קטנים מהבצק, כמות של ככפית בצק לכל עוגיה
להניח את הכדורים במרחקים בתבנית הגדולה של התנור, מרופדת בנייר אפיה
לאפות 10-12 דקות, עד שזהובות. לצנן מעט בתבנית. לצינון מוחלט להעביר לרשת
מתקבלות כ- 40 עוגיות יפיפיות וטעימות להפליא
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות.עולם קולינרי עשיר מוגש לכם בעברית
No comments:
Post a Comment