20/10/2009

*October 20 חדשות מזון וגם אומלט צרפתי

" Lose Weight By Eating More?"
זוהי הכותרת של הפוסט האחרון של שרה קגן מתוך האפי-לוג בלוג האוכל של פורטל האוכל האמריקאי האפיקוריוס. הרעיון המעשי העומד מאחורי הכותרת הפרובוקטיבית הזו הוא פשוט ובא לדברי המחברת מנסיונה הפרטי (השלת קילוגרמים ספורים): להגדיל את כמות האוכל בארוחות הבוקר. ארוחת בוקר מלאה כפי שמטיפים התזונאים תספק את הרעב שלנו, תאזן את האנרגיה ותסייע לנו לבצע בחירות מזון 'חכמות' יותר בהמשך היום. שרה ממליצה על דייסת שיבולת שועל מבושלת בחלב ובתוספת של שקדים
-
מעכשיו אימרו: א ו מ ל ט
הכנת אומלט מושלם
השף הצרפתי אנדרה סולטנר מדגים
בסרטון הבא כיצד מכינים את האומלט המושלם. בצילום למעלה, פעלתי לפי ההוראות שלו אבל במכוון טיגנתי את האומלט העשוי ביצה אחת בלבד מעט יותר זמן. ומורה בהווה בבית הספר הגבוה The French Culinary Institute השף מלמד בבית הספר הגבוה לבישול
במה שונה האומלט הקלאסי מחביתה
יש להוציא את כל תכולת הביצים, שלוש במספר
להקציף את הביצים קלות עם מזלג
לתבל במעט מלח ופלפל לבן
לחמם היטב מחבת יבשה
לשים במחבת קוביית חמאה
לצקת פנימה את בלילת הביצים
בעזרת גב המזלג לקשקש את הביצים בעדינות עד לקרישתן
לגלגל את האומלט (לא מטגנים מהצד השני) ולהניח בצלחת

התוך עשוי והאומלט טעים !
הנה הסירטון כולל תמונות שלב אחר שלב
אז.. אם הוא אומר לך שהוא יודע להכין רק חביתה וקפה .. תבררי אם מדובר באומלט

-
epicurious
.מבשלים מתכונים עם קפה והתמונות כאן טירמיסו, בראוניז עם קפה וגם מתכונים מלוחים
-
BBC
האתר מציג סרטון באורך 3 דקות ובו תקריב אופן ההכנה והתצוגה של סוגי 'מזון' שונים מפלסטיק
המוצגים משמשים לתצוגה בעיקר במסעדות ובמלאכת מחשבת דומים לדבר האמיתי. המוצגים מפלסטיק ממחישים לסועד היפני את הרכב התפריט ומראה המנות שאינם בהכרח יפניות
.הסרטון והידיעה החדשה כאן
-
cuisineaz.com
האתר הצרפתי מציג אופן הגשה מקורי לתפוחי אדמה כולל מתכונים מתפוחי אדמה - בצרפתית
 

No comments:

assets Creative Commons License