הסחוג שלנו עבר בגדול את מבחן הטעם והריח ומתברר שהוא משביח בכל יום שחולף. קבלו את הזחוג האוריגינלי והטעים ביותר שאכלתם
זחוג ירוק
:חומרים
חמש מאות גרם פלפל חריף ירוק טרי, לחתוך כל פלפל ל-3 חלקים, להשאיר את הגרעינים
צרור שלם של כוסברה, לקטום קצוות ולרחוץ היטב
ראש שום שלם, קלוף- לחצות כל שן שום
:לתיבול
כפית כמון
שישים מ"ל שמן זית
מלח דק לטעם, תתחילו עם חצי כפית ואף יותר
:אופן ההכנה
.לשים חלק מהפלפלים בבלנדר, להתחיל לטחון. להוסיף את יתר הפלפלים
.לחתוך את צרור הכוסברה למספר חלקים ולהוסיף בהדרגה לבלנדר
.לערבל הכל יחד עד קבלת תערובת טחונה היטב
.להוסיף בהדרגה את שיני השום החצויות ולערבל הכל יחד
להעביר את התערובת דרך מסננת (מתכת). בדרך זו יגרו כל הנוזלים העודפים וישאר זחוג סמיך וטוב
את הנוזלים (כמות של מעל כוס) אין צורך לשמור
:להוסיף לזחוג
כפית כמון טחון (או יותר לפי הטעם
מלח שולחני לפי הטעם
רבע כוס שמן זית =60 מ"ל
.לערבב הכל יחד. לטעום בזהירות ולתקן תיבול
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי. עולם קולינרי עשיר וטעים
No comments:
Post a Comment