.השמש באה והולכת ... " אני אומרת לו כשהוא מתעורר"
"? האם זו התחלה של שיר "
..את יודעת.. זה כמו בסרטים המצויירים כשרואים איך הריח זורם באויר"
"..ואז.. אתה קם, עדיין סהרורי והולך .. נמשך אחר הריח
עוגיות בשלושה שלבים: מערבבים, מגלגלים ואופים
:לערבב
:לגלגל
לאפות : 12דקות
עוגיות
הכמות : 22 עוגיות גדולות
אופן ההכנה
.לחמם תנור אפייה לחום בינוני גבוה 190 מעלות. להכין תבנית גדולה של התנור מרופדת בנייר אפייה
בקערה אחת לערבב בעזרת מטרף ידני: שליש כוס סוכר לבן+ שליש כוס סוכר חום כהה+ 2 ביצים גדולות+ 1/2 כוס שמן (קנולה)+כפית תמצית וניל
בקערה שניה לערבב: כוס קמח רגיל מנופה +כוס קמח מלא+שלושת רבעי כפית סודה לשתיה +חצי כפית מלח דק
.להוסיף תערובת הקמחים לתערובת השמן-סוכר-ביצים, לבחוש
להוסיף 100-120 גרם שוקולד מריר קצוץ עם סכין (60% מוצקי קקאו או אחר) + 100 גרם חמוציות יבשות-המיובאות טובות
.לערבב הכל בעזרת כף. התערובת תהיה סמיכה
עם כף ליטול כמות של כף בינונית תערובת. לגלגל לכדור (עם יד רטובה מעט) להניח על נייר האפייה במרחקים, שישה עשר עוגיות בתבנית גדולה
.לאפות את העוגיות 12-14 דקות בתנור החם. לצנן על רשת ולאחסן בקופסא אטומה
.לגוון : להמיר חלק מהשוקולד בשוקולד לבן או לשים רק שוקולד צ'יפס או חלק שוקולד צ'יפס לבן
.טיפ: לקבלת עוגיות מוצקות עוד יותר אפו אותן 14 דקות
הצל"ש היומי על בצוע מושלם
השכנים (ברשת) בישלו: הבלוג
How sweet it is
Homemade Snickers Bars רשומה
[פורסם במקור במגזין [קישור
?איזו טבעת יפה יותר
:המלצה על מוצר
נמצא ! צובטן לעיצוב מעמולים. הצובטן שעלותו שקלים בודדים מיובא ע"י: י.סולומון החוויה שבכלי מת"א
צר לי על איכות תמונת הצובטן.הקצוות שלו משוננים
חניתה הראל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי צר לי על איכות תמונת הצובטן.הקצוות שלו משוננים
1 comment:
בוקר טוב!
אפשר תמונה של הצובטן למעמול?
Post a Comment