!חדש מהמטבח : כרובית אפויה בקקאו- זה פריך וזה טעים מאוד
כרובית אפויה בקקאו
?איך מכינים
מניחים על נייר אפייה (לא משומן) בתבנית גדולה ובשכבה אחת כרובית בינונית קטנה שטופה ומפורקת לפרחים
.[הכרובית בצילום היתה במשקל 600 גרם לפני ניקוי]
.מנטפים מעל פרחי הכרובית שמן זית
.מפזרים מעל מלח אטלנטי /מלח גס
.מפזרים מעל פרחי הכרובית חצי כף עד כף אבקת קקאו (משובח) - דרך נפה של אבקת סוכר
.אופים בחום 200 מעלות 30 דקות
.אוכלים חם
:הנה הכרובית לפני האפייה
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013
4 comments:
What an interesting recipe !Thanks Chanita:)
מלכת הניסוים !
(-:חושב פעם ועושה פעמיים.
יופי
מלכת הניסוים !
חושבת פעם ועושה פעמיים (-:
יופי.
וואלה? מסקרן בטירוף
Post a Comment