מהר.. לפני שייגמר: סורבה תפוזי דם קל הכנה מ- 3 מרכיבים
לאחר שקניתי מחנות הירקות את מרבית תפוזי הדם (במספר סבבים) האדמדמים והיפים יותר.. וסחטתי רבים מהם...החלטתי שהם נהדרים ואני חייבת להכין מהם החורף סורבה תפוזי דם. את הסורבה מכינים ממיץ תפוזים סחוט טרי, סירופ סוכר וזסטים מתפוז דם. התוצאה מרהיבה ואהובה: צבע הסורבה נהדר, הטעם והמתיקות מעודנים, רוצו להכין
טיפ: בחרו והשתמשו בתפוזי דם אמיתיים בעלי קליפה אדמדמה. תפוזי דם הם קטנים יותר מתפוזים רגילים ונסחטים בקלות במסחטה רגילה
סורבה תפוזי דם: הנוסחה
:לסבב אחד של סורבה (בתלות במכונה שלכם) תערובת במשקל כ 800 מ"ל
-
שלוש כוסות מדידה מיץ תפוזי דם סחוט טרי, מצונן היטב
שלוש כוסות מדידה מיץ תפוזי דם סחוט טרי, מצונן היטב
כף זסטים מתפוז דם אדום במיוחד
.סירופ סוכר 1:1 מבושל מראש מכוס אחת סוכר וכוס אחת מים, לצנן היטב במקרר
.סירופ סוכר 1:1 מבושל מראש מכוס אחת סוכר וכוס אחת מים, לצנן היטב במקרר
-
.לערבב את המיץ, סירופ הסוכר והזסטים ולהכניס למיכל מכונת הגלידה
.לערבב את המיץ, סירופ הסוכר והזסטים ולהכניס למיכל מכונת הגלידה
.לערבל עד קבלת סורבה
.זמן עבודה אצלנו כ 22 דקות
.זמן עבודה אצלנו כ 22 דקות
.מומלץ להקפיא ללילה לפני ההגשה
!הסורבה מושלם, מילה שלי
!הסורבה מושלם, מילה שלי
From freeze to bloom – the rhythms and splendour of life on a flower farm
הסרטון בפורמט גדול
The search for happiness is one of the chief sources of unhappiness. |
Eric Hoffer, philosopher, writer |
Sweet Rum Punch Recipe
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על הצילומים, התכנים והתמונות שלי 2005-2024 מטעמים הום-מייד, מתנות מהמטבח, קרושה, יוצרת תוכן איכותי ומקורי. אין להעתיק טקסט וחומרים מבלוג זה ולפרסמם באתר אחר וללא רשות כתובה שלנו https://www.facebook.com/lemongingerBlog
No comments:
Post a Comment