קאפקייק שוקולד קלים להכנה
קאפקייק שוקולד קלי הכנה
BBC GOOD FOOD מבוסס על
המרכיבים:
שלוש מאות גרם שוקולד מריר, קצוץ. אפשר שוקולד 50-70% מוצקי קקאו
מאתיים גרם קמח מנופה עם שלושת רבעי כפית +שליש כפית אבקת אפיה
מאתיים גרם סוכר זהוב + 3 כפות נוספות סוכר לציפוי
שש כפות קקאו
מאה וחמישים מ"ל שמן קנולה או שמן חמניות
מאתיים שמונים = 280 גרם שמנת חמוצה
שתי ביצים גדולות
כפית תמצית וניל אמיתית
ההכנה:
לחמם תנור אפייה לחום בינוני -180 מעלות.
להכין תבנית שקעים מסיליקון או ממתכת, יש צורך ב - 11 שקעים, מומלץ להניח עטרת נייר בכל שקע.אין צורך לשמן את הניירבקערת מיקסר או ידנית לערבב:
קמח המעורב עם אבקת אפייה, סוכר, קקאו, שמן,100 מ"ל מהשמנת החמוצה, ביצים, וניל 100 מ"ל מי ברז
לערבב עד קבלת תערובת חלקה. להוסיף 100 גרם מהשוקולד הקצוץ
לחלק את התערובת לשקעי התבנית, הכמות תספיק ל10 עד 12 קאפקייקס.
לאפות את העוגות הקטנות 20-30 דקות, תלוי בסוג התבנית ובגודל הקאםקייקס, בתום האפייה- קיסם שינעץ בקאפקייק חייב להיות נקי ולא רטוב
לצנן על רשת ולהוציא את הקאפקייקס מהתבניות, במידה והן נאפו בעטרות נייר, יש להשאיר את עטרות הנייר, הם יפים ככה להגשה
בזמן שהקפקייקס מתקררים יש להכין את ציפוי השוקולד:
בקלחת קטנה לשים את יתרת כמות השוקולד, יתרת השמנת החמוצה ו-3 כפות סוכר זהוב.
לחמם בבחישה על להבה נמוכה עד שהשוקולד נמס וומתקבל ציפוי חלק.
להעביר את הציפוי לקירור במקרר עד שהוא מתקשה ונח למריחה.
להגשה:
לקשט כל קאפקייק בכמות ציפוי הרצויה
המרכיבים:
שלוש מאות גרם שוקולד מריר, קצוץ. אפשר שוקולד 50-70% מוצקי קקאו
מאתיים גרם קמח מנופה עם שלושת רבעי כפית +שליש כפית אבקת אפיה
מאתיים גרם סוכר זהוב + 3 כפות נוספות סוכר לציפוי
שש כפות קקאו
מאה וחמישים מ"ל שמן קנולה או שמן חמניות
מאתיים שמונים = 280 גרם שמנת חמוצה
שתי ביצים גדולות
כפית תמצית וניל אמיתית
ההכנה:
לחמם תנור אפייה לחום בינוני -180 מעלות.
להכין תבנית שקעים מסיליקון או ממתכת, יש צורך ב - 11 שקעים, מומלץ להניח עטרת נייר בכל שקע.אין צורך לשמן את הניירבקערת מיקסר או ידנית לערבב:
קמח המעורב עם אבקת אפייה, סוכר, קקאו, שמן,100 מ"ל מהשמנת החמוצה, ביצים, וניל 100 מ"ל מי ברז
לערבב עד קבלת תערובת חלקה. להוסיף 100 גרם מהשוקולד הקצוץ
לחלק את התערובת לשקעי התבנית, הכמות תספיק ל10 עד 12 קאפקייקס.
לאפות את העוגות הקטנות 20-30 דקות, תלוי בסוג התבנית ובגודל הקאםקייקס, בתום האפייה- קיסם שינעץ בקאפקייק חייב להיות נקי ולא רטוב
לצנן על רשת ולהוציא את הקאפקייקס מהתבניות, במידה והן נאפו בעטרות נייר, יש להשאיר את עטרות הנייר, הם יפים ככה להגשה
בזמן שהקפקייקס מתקררים יש להכין את ציפוי השוקולד:
בקלחת קטנה לשים את יתרת כמות השוקולד, יתרת השמנת החמוצה ו-3 כפות סוכר זהוב.
לחמם בבחישה על להבה נמוכה עד שהשוקולד נמס וומתקבל ציפוי חלק.
להעביר את הציפוי לקירור במקרר עד שהוא מתקשה ונח למריחה.
להגשה:
לקשט כל קאפקייק בכמות ציפוי הרצויה
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על כל תכנים והתמונות שלי.עולם קולינרי עשיר המוגש לכם בעברית
No comments:
Post a Comment