מקרונס
תשעים גרם חלבונים -מ 3 ביצים לערך-בטמפרטורת החדר-יש להשאירם 3 ימים במטבח ולא בקרור לפני השימוש
שלושים גרם סוכר לבן
מאתיים גרם אבקת סוכר
מאה ועשרה גרם שקדים מולבנים
שתי כפיות אבקת נס קפה
http://www.italianfoodforever.comמתכון מוצלח על פי
שלושים גרם סוכר לבן
מאתיים גרם אבקת סוכר
מאה ועשרה גרם שקדים מולבנים
שתי כפיות אבקת נס קפה
http://www.italianfoodforever.comמתכון מוצלח על פי
בתמונה: קצף הביצים מוכן ומורכב מחלבונים מיושנים וסוכר.הקצף מוצק
בתמונה: שקית זילוף חד פעמית עם צנטר חלק-לא משונן בגודל 6 מ"מ, מימין הקערה עם השקדים-סוכר-קפה, לאחר הסינון
בתמונה: יש להעביר את הקצף לקערה גדולה, כך ייקל לקפל פנימה את תערובת השקדים-סוכר המנופים
2 comments:
תודה על המתכון והטיפים!
אני חוששת שיש לך טעות ברשימת החומרים. כתבת פעמיים אבקת סוכר, וחסרה אבקת השקדים לא?
סליחה ותודה גדולה, .תוקן
פרטים ותמונות נוספות בהמשך
יום טוב :)
Post a Comment