הבטטה
הכנסתי בטטה אחת לטוסטר אובן. הבטטה הונחה על מצע מלח גס. הטוסטר היה חם מאוד, כ- 250 מעלות. אפיתי את הבטטה קרוב לשעה, כעת אני מסיימת לאכול אותה
קובי כתב פוסט על הבטטה האפויה שלו[קישור]. הצילומים של הבטטה המתפצפצת שלו היו נהדרים. כמו ממדורה ליד הים אבל מהתנור בבית.הבטטה מתקתקה וטבעית ואני אוכלת אותה עם מזלג. הקליפה שלה נפרדת מעצמה. .זה כל כך פשוט , אתם חייבים לנסות
הכנסתי בטטה אחת לטוסטר אובן. הבטטה הונחה על מצע מלח גס. הטוסטר היה חם מאוד, כ- 250 מעלות. אפיתי את הבטטה קרוב לשעה, כעת אני מסיימת לאכול אותה
קובי כתב פוסט על הבטטה האפויה שלו[קישור]. הצילומים של הבטטה המתפצפצת שלו היו נהדרים. כמו ממדורה ליד הים אבל מהתנור בבית.הבטטה מתקתקה וטבעית ואני אוכלת אותה עם מזלג. הקליפה שלה נפרדת מעצמה. .זה כל כך פשוט , אתם חייבים לנסות
:בהקדמה על הסרט נכתב
"In the peaceful Dutch countryside, the blades of the windmills turn. But everything is spoiled when the goose begins to march."
סרטון קצר זה נוצר בשנת 1942 בארה"ב. סרטון אנימציה צבעוני ומקסים. אי אפשר לנחש מתי נוצר.
מובטח שתשארו מרותקים מתחילת הסרט ועד סופו. הסרטון , פרי יצירתו של ג'ורג'ס פאל, הונגרי שחי שנים ספורות בהולנד. מניין שם הסרט ? צפו בעצמכם ,לא אגלה יותר
קראו וצפו בסרט פה לחצו על הריבוע הכחול ע"מ לצפות בו מיידית
"In the peaceful Dutch countryside, the blades of the windmills turn. But everything is spoiled when the goose begins to march."
סרטון קצר זה נוצר בשנת 1942 בארה"ב. סרטון אנימציה צבעוני ומקסים. אי אפשר לנחש מתי נוצר.
מובטח שתשארו מרותקים מתחילת הסרט ועד סופו. הסרטון , פרי יצירתו של ג'ורג'ס פאל, הונגרי שחי שנים ספורות בהולנד. מניין שם הסרט ? צפו בעצמכם ,לא אגלה יותר
קראו וצפו בסרט פה לחצו על הריבוע הכחול ע"מ לצפות בו מיידית
No comments:
Post a Comment